Komponentbrist!

Pga det rådande läget i världen just nu är många branscher påverkade på så sätt att det inte går att få fram material/komponenter för att kunna tillverka sina produkter. Även vi är tyvärr påverkade, det gäller både elektriska komponenter men även kontakter. En del artiklar kan man fortfarande få tag i men då kan det vara till priser som i många fall har mångdubblats jämfört med normalpriset, i andra fall kan leveranstiden vara över ett år!

Vi har försökt bygga upp ett lite lager med de vanligaste artiklarna vi/ni behöver men det går som bekant inte att ha allt på lager. Så vi vill be er att beställa i god tid så vi kan minimera ev. leveransproblem. Se över era behov och lägg gärna en avropsorder om det är så att ni inte behöver produkterna just nu. På så sätt kan vi i alla fall försöka säkra upp material till era produkter.

https://motorbranschen.mrf.se/komponentbrist-ger-produktionsstorningar/

https://etn.se/index.php/nyheter/67636-volvo-och-veoneer-flaggar-for-komponentbrist.html

/Henrik

sv_SESwedish